2008

Како правно лице Бутил Стил започнува со работа во 2008 година со отварање на првата продавница

2009

Отварање на нова продавница

2021

Отварање на трета продавница

2021

Онлајн продавница

Почетоците на бутик Style датираат од 2008г со отварањето на првиот продажен салон во ТЦ Глобал. Набрзо нашите потрошувачи не препознаа по нашиот голем избор на гардероба и квалитет кој придонесе една година подоцна да го отвориме и вториот продажен салон во 2009г. Со годините станавме препознатливи и во 2021 го отворивме третиот продажен салон.
Во секој од салоните може да се пронајде разновидна гардероба за сечиј вкус.
Секој од продажните салони се наоѓаат на приземје во ТЦ Глобал.

[lokacija_mapa]

ТЦ Глобал

ул. Ленинова 44/30

Понеделник – Петок
10:00 – 20:00
Сабота
10:00 – 18:00

blank

ТЦ Глобал

ул. Ленинова 44/44

Понеделник – Петок
10:00 – 20:00
Сабота
10:00 – 18:00

blank

ТЦ Глобал

ул. Ленинова 44/47

Понеделник – Петок
10:00 – 20:00
Сабота
10:00 – 18:00