[lokacija_mapa]

Често поставувани прашања (ЧПП)

Ве молиме прочитајте ги често поставувани прашања пред да испратите порака

Колку се наплаќа за достава?

Цената за доставата до адреса изнесува 130 денари. За нарачка над 2000 денари доставата е бесплатна.

Кои начини се достапни за купување?

Во моментот може да направите нарачка овде на нашиот веб сајт или да не исконтактирате во порака на FB страна или Инстаграм.
Единствен начин во моментот за наплата е при примање на нарачката.

Колку време трае испораката?

Најчесто испораката трае 1 до 2 работни денови.

Политка на враќање и замена производи

Доколку имате проблем со големината на производот или пак не сте задоволни од истиот поради одредени причини, директно контактирајте не со порака на нашата FB страна или Инстаграм
Ние ви стоиме на располагање да го замениме производот или да ги рефуднираме вашите средства.
Напомена: При замена на производот или рефундација на паричните средства и двете страни се обврзани да ги покријат трошоците за достава.

Испратете порака